Töihin meille

Haemme huoltomekaanikkoa

Tehtäviisi kuuluvat asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt sopimusasiakaskohteissamme.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä.

Sinulla on sähköalan koulutus sekä kokemusta huolto- ja asennustoiminnasta muutaman vuoden ajalta.

Olet valmis matkustamaan kotimaassa ja tarvittaessa myös ulkomailla. Sinulla tulee olla sähköturvallisuus-, työturvallisuus-, hätäensiapu-, tulityökortit sekä hygieniapassi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Mäenpää p. 040 538 2814 tai sami.maenpaa@linepack.fi.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@linepack.fi mahdollisimman pian viimeistään 8.11.2019. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Linepack Oy on pakkaamisen kokonaisratkaisujen luotettava toimittaja, joka palvelee ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Monipuolisen laitevalikoimamme ansiosta kykenemme tarjoamaan monipuoliset ratkaisut asiakkaiden pakkausautomaatio tarpeisiin yksittäisistä koneista kokonaisiin linjastoihin saakka. Suunnittelemme ja toteutamme myös asiakkaille räätälöityjä materiaalinkäsittelyratkaisuja sekä ruoka-annostelutuotteita.

Lue lisää: www.linepack.fi

LinePack Oy - Team